Hyvä työnantaja – Vire

Rakennusliike Helsinki / pääkaupunkiseutu
Kiva työpaikka
Hyvä työilmapiiri
Reilu työnantaja
Hyvä työnantaja
Nuorekas rakennusliike
Moderni rakennusliike
Rakennusalan uudistaja

Hyvä työnantaja - Vire

Hyvä työnantaja - Vire

Meille töihin?

 

Kiinnostaisiko sinua liittyä yritykseen, jossa pääset vaikuttamaan, luomaan uutta ja joka tarjoaa työlle myös merkityksen? Tavoitteenamme on löytää lahjakkaita tekijöitä luomaan kanssamme yhdessä loistavaa ja innostavaa työilmapiiriä. Haluamme myös aidosti auttaa ihmisiä kehittymään urallaan alan parhaimmistoon. 

Haemme työnjohtajia, työnjohtoharjoittelijoita ja työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudun alueelle – töitä on tarjolla heti vuoden alusta alkaen. Tärkeimpinä ominaisuuksina katsomme hyvät ihmissuhdetaidot ja positiivisen suhtautumisen uuden oppimiseen. 

Olemme kiinnostuneita myös opintojensa loppusuoralla olevista diplomi-insinööri- ja ammattikorkeakouluopiskelijoista. Autamme mielellämme löytämään lopputyölle aiheita. Esimerkkinä tästä olemme kehittämässä ja lanseeraamassa Kiertovire-konseptia, vastaamaan rakennusurakoinnin haasteisiin kiertotalouden näkökulmasta.


Rakennusammattimiehet 2024

Kuten asiakkaamme, mekin arvostamme omia luotettavia työntekijöitä. Yrityksen toiminnan kasvaessa haemme uusia ammattimiehiä vahvistamaan hyvää työporukkaamme! Tarvetta on etenkin julkisivumaalareille, timpureille, puusepille, elementtisaumaajille sekä erilaisia laastitöitä osaaville ammattilaisille. Korostamme hyvää asennetta ja haluamme tarjota työpaikan, jossa työntekijästä pidetään hyvää huolta.